Airco met afvoerslang 3 KW
slang-airco-001
slang-airco-002
slang-airco-003
slang-airco-004

Airco met afvoerslang 3 KW type 2

Airco met afvoerslang 3 KW

Airco met afvoerslang 3 KW type 2

47.0080.00 per week

In stock

47.0080.00 per week

Toepassingen: kantoren, kleine werkplaatsen, hotelkamers, vergaderkamers, kleine tenten, klaslokalen, tijdelijke accomodatie, garages, klaslokalen.

SKU: ama-2-9KW-1-1 Categorie:
Wissen
  • Eerste ½ uur gratis, daarna 14 euro per kwartier. Eventuele materiaal kosten, zoals verbruikt.
  • Levering alleen aan bedrijven met minimaal 10 werknemers en aan overheden. GEEN particuliere verhuur.

Beschrijving

Raam, gat of systeemplafond nodig: Dit type is uitstekend als er een raam is dat open kan. Of als er een 13 of 15 cm gat gemaakt mag worden. De afvoerslang wordt in de opening gehangen om de warme lucht weg te blazen. Soms wordt in het raam een stuk op maat geknipt schuimrubber geplaatst om een betere scheiding te hebben tussen warm en koel. Het is echter niet noodzakelijk. Ook kan de afvoerslang in een systeemplafond gehangen worden.
Koeling huren types – airco met afvoerslang wordt de warme lucht naar buiten geblazen door middel van een slang die uit een raam hangt.

De afvoerslang: De lengte is zo’n 2 tot 3 meter. Plaats de airco zo dicht mogelijk bij de afvoer. Verlengen van de afvoerslang is niet optimaal. De reden is dat hoe langer de warme afvoerslangslang is, hoe meer er wat warmte wordt teruggegeven aan de ruimte.

Ontvochtiging bij koeling huren: Bijna even belangrijk als temperatuur is vochtigheid. De airco blaast de gecondenseerde vochtigheid door de slang naar buiten.

Energie verbruik: Bij vollast is het verbruik typisch rond 1 kilowatt. De benodigd ampere is 4 A. Bij koeling huren van een slang airco, kan de airco daarom gewoon aangesloten worden op de standaard stopcontacten.

Bediening van de airco: De airco heeft een aan/uit knop en de ventilator werkt op meerdere snelheden. De koelintensiviteit kunt u regelen. Sommige van de modellen kunnen ook ontvochtigen zonder koeling. Dit airco type is erg eenvoudig in gebruik.

Extra informatie

Gewicht 25 kg
Afmetingen 70 × 35 × 35 cm
Koelvermogen

2,9 KW

Koelmiddel

CFK-vrij

Thermostaat

ja

Timer

Ja

Luchtverplaatsing

310 m3/uur

Ventilatoren

1

Ontvochtiging

1,2 liters/uur

Condenswater vat

Slangetje

Stroomverbruik

1100 Watt

Elektra

5 Amp

Geluid

65 dB

Leiding (l.*diam.)

3 m en 15cm

Minimale huurtermijn

4+ weken, 6+ weken, 8+ weken, 16+ weken