Over ons

AircoRent is opgericht in 2004 met de visie om goede dienstverlening te koppelen aan verhuur van apparaten die zorgen voor een prettige en verantwoorde werkomgeving of waar koeling een bedrijfskritisch onderdeel van de bedrijfsvoering is.

Als oprichters weten we, Siebugh en Eussen, als geen andere dat verhuur van klimaatapparatuur niet gaat om de apparaten maar om het snel weer zorgen dat het aangenaam is op de werkplek.

AircoRent richt zich daarom op alle bedrijven die deze behoefte hebben. We bieden rond de klok verhuur aan, ook tijdens weekenden en vakanties. We leveren zeer snel, zeker bij noodsituaties. We communiceren duidelijk en laten technische en ingewikkelde praatjes achterwege.

We proberen altijd te leveren wat bij het best bij de klant past, daarom bieden we met AircoRent verschillende modellen en typen airco’s aan uit onze ruime voorraad. We leveren de apparaten en plaatsen ze; we gaan er niet automatisch vanuit dat de klant het zelf wel allemaal doet. We gaan pas weg als er weer een prettige temperatuur is en de klant tevreden is.

Met onze werkwijze hebben we door de jaren heen al vele klanten gelukkig kunnen maken en dat geeft ons als team dan weer veel voldoening.

Onze medewerkers worden vaak spontaan bedankt. Bijvoorbeeld als ze bij een verzorgingshuis airco’s brachten tijdens een hittegolf. Of als er voor verkoeling wordt gezorgd in klaslokalen. Soms krijgen de medewerkers spontaan een rondleiding van klanten in hun bedrijven omdat ze het leuk vinden te weten wat die bedrijven doen. Het is altijd dankbaar werk en dat motiveert ons.

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 1 vestiging naar meerdere vestigingen. AircoRent biedt inmiddels zakelijke verhuur van airco’s aan in heel België, NordRhein Westfalen (KlimaKorrekt.de) en Nederland (Aircohuren.nl). We zijn van gegroeid van koeling naar koeling & warmte. We hebben goede banden met Engelse collega’s LondonCool en Midland Cool.

Onze missie: snel zorgen dat er bij u weer prettig gewerkt kan worden.

C. Eussen
Directeur

Uitstekend
Gebaseerd op 6 recensies
Isabel Pluim
Isabel Pluim
2022-09-09
Prettige organisatie, goede contacten en altijd paraat! Een aanrader dus.
Mick Lindelauf
Mick Lindelauf
2021-06-24
Het was warm vorige week, te warm maar inderdaad zoals op hun site beloofd heel snel weer afgekoeld tot een prettig werkklimaat. Snelle en vriendelijke service en snel en vakkundig geïnstalleerd.
Judith Groenen
Judith Groenen
2020-09-15
Super service!
Chris van Erne
Chris van Erne
2020-09-04
Goede service en zeer betrouwbaar.
Dion S
Dion S
2019-11-21
Verassend snelle en goede service.
SjoerdWind Sieburgh
SjoerdWind Sieburgh
2015-09-22
Prima service, vriendelijk en snel.