Airco huren

Airco huren bij AircoRent

Als bedrijf is het belangrijk om een comfortabele en veilige werkomgeving te bieden aan uw medewerkers en klanten. Een aangename temperatuur in de werkruimte is hier een belangrijke factor bij. Koeling huren is in veel gevallen een snelle en betaalbare oplossing. AircoRent verhuurt al zo’n twintig jaar allerlei vormen van koeling voor de zakelijke markt.

Of het nu gaat over een kantooromgeving, een magazijn, een klaslokaal of een winkelpand, goede werkomstandigheden dragen bij aan tevreden werknemers en komen de productiviteit ten goede. Vooral tijdens de zomermaanden kan het erg warm worden in uw pand, wat kan leiden tot verminderde productiviteit en ontevreden klanten en medewerkers.

Het huren van airco’s en noodkoeling bij Aircorent kan hierbij een uitkomst bieden en is een gemakkelijke, snelle en flexibele oplossing. Onze oplossingen zijn niet alleen geschikt voor kantoren en winkelpanden, maar ook voor kleine werkplaatsen, hotelkamers, vergaderkamers, kleine tenten, klaslokalen, tijdelijke accommodaties, garages en klaslokalen.

AircoRent heeft een koele oplossing voor elke ruimte

Al ruim 20 jaar biedt AircoRent zakelijke oplossingen voor (nood)koeling met een breed assortiment aan slang-airco’s, spot-airco’s en split-airco’s. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste type airco zodat u de best mogelijke oplossing heeft voor uw koelingprobleem.

Zakelijk airco huren bij AircoRent. Snel en professioneel geplaats.
Slang airco's

Slang airco's

Koelt tot
40m² oppervlakte.

v.a. €41,- per week

Spot airco's

Spot airco's

Voor grotere oppervlaktes
of juist heel gericht koelen.

v.a. €154,- per week

Split aircos

Split airco's

Met warme buiten-unit.
Meest stille airco’s.

v.a. €139,- per week

Het gemak van koeling huren

Het huren van airco’s en noodkoeling is zeer gemakkelijk en snel te regelen. Bij AircoRent kunt u terecht voor deskundig advies en worden alle benodigde materialen geleverd en geïnstalleerd. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie en het onderhoud van de apparatuur. Bovendien heeft u altijd de beschikking over onderhouden en goed functionerende apparatuur, zonder dat u hier grote investeringen voor hoeft te doen.

De voordelen van zakelijk airco huren

  • ✅ Geen grote eenmalige investeringen
  • ✅ Snelle plaatsing (meestal binnen enkele uren)
  • ✅ Geen omkijken naar onderhoud
  • ✅ 24/7 storingservice
  • ✅ Geen onverwachte kosten
  • ✅ A-merk airconditioning met laag energieverbruik

Service van AircoRent

AircoRent staat al ruim 20 jaar bekend om de uitstekende service. Zo kunt u bijvoorbeeld 24 uur per dag, 7 dagen per week online een offerte aanvragen en zijn wij altijd uitstekend telefonisch en per e-mail bereikbaar, ook tijdens vakanties en in weekenden. U kunt dus altijd over de juiste koeling beschikken en dit geeft u de zekerheid dat eventuele problemen snel en professioneel worden opgelost. Daarnaast worden de airco’s en noodkoeling regelmatig gecontroleerd en onderhouden door ervaren en gekwalificeerde technici.

Een airco huren is flexibeler dan kopen

Het huren van airco’s en noodkoeling biedt ook veel flexibiliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een korte of lange huurperiode, afhankelijk van uw behoeften. Bovendien kunt u het aantal gehuurde units op elk moment aanpassen als uw bedrijf groeit of krimpt of als het weer niet langer koeling vereist. Dit betekent dat u altijd de juiste hoeveelheid apparatuur heeft om aan uw behoeften te voldoen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de aankoop van extra apparatuur.

AircoRent, als het snel koel moet.

Veelgestelde vragen over airco huren

De kosten voor het huren van een of meerdere airco’s hangt af van een aantal factoren: de grootte van de ruimte, het type airco(‘s) en de huurperiode uiteraard. AircoRent verhuurt uitsluitend aan bedrijven en overheden en is transparant in de prijzen die gerekend worden.

Een airco huren kan heel snel, vooral via AircoRent. U hoeft niet na te denken over de beste oplossing en welk model u moet aanschaffen. U belt gewoon onze professionele klantenservice op 0800 5555 512 en wij leveren snel en gaan pas weg als de boel werkt. Voor u het weet is uw ruimte weer koel.

De kosten verschillen want de ene airco is de andere niet. Maar als we als voorbeeld een gemiddelde mobiele airco nemen, ligt het verbruik rond de 1 kWh per uur. Dat wil zeggen dat wanneer deze 8 uur aanstaat er ongeveer 8 á 9 kWh aan stroom wordt gebruikt. Stel dat de energieprijs voor stroom op €0,60 staat, dan is het verbruik per dag: 8 x €0,60 = €4,80.

Let wel, dit is alleen het verbruik, dus exclusief de huurkosten per dag.

Wij kennen de zakelijke aircoverhuurmarkt als geen ander. Met AircoRent zijn we al actief op deze markt sinds 2004 en hebben in al die jaren duizenden klanten geholpen met  hun koelingsproblemen. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar. Indien nodig is er zelfs een noodkoeling oplossing voor bedrijfskritische gevallen.

Lees meer over ons team en bekijk de reviews van onze klanten.

Uitstekend
Gebaseerd op 6 recensies
Isabel Pluim
Isabel Pluim
2022-09-09
Prettige organisatie, goede contacten en altijd paraat! Een aanrader dus.
Mick Lindelauf
Mick Lindelauf
2021-06-24
Het was warm vorige week, te warm maar inderdaad zoals op hun site beloofd heel snel weer afgekoeld tot een prettig werkklimaat. Snelle en vriendelijke service en snel en vakkundig geïnstalleerd.
Judith Groenen
Judith Groenen
2020-09-15
Super service!
Chris van Erne
Chris van Erne
2020-09-04
Goede service en zeer betrouwbaar.
Dion S
Dion S
2019-11-21
Verassend snelle en goede service.
SjoerdWind Sieburgh
SjoerdWind Sieburgh
2015-09-22
Prima service, vriendelijk en snel.