Airco huur – welk type is nodig?

Bepaal hieronder welke type airco het beste past bij uw situatie. Mocht u op zoek zijn naar grotere industriële airco’s of hulp nodig hebben om de juiste koeloplossing voor uw situatie te krijgen, bel ons dan. Onze professionele klantenservice helpt u graag verder, snel en met kennis van zaken.

Airco met afvoerslang

Slang airco's

Koelt tot 40m² oppervlakte.
v.a. €41,- per week

Aircohuur voor koeling van kantoorruimte, werkplek, vergader kamer, klaslokaal, etc. Huur dit airco-type als er ramen zijn die open kunnen of er een gat gemaakt mag worden of als er een systeemplafond is.

De afvoerslang blaast de warme lucht weg via de afvoerslang. De warme afvoerslang is 2 meter lang en de airco staat meestal dichtbij waar de slang naar buiten of boven kan. Het koelvermogen is minder groot dan de andere types. Eenvoudig, makkelijk te gebruiken en effectief.

airco huren type gericht spot

Spot airco's

Voor grotere oppervlaktes of juist heel gericht koelen.
v.a. €154,- per week

Krachtiger dan slang airco. Wordt gebruikt om een ruimte koelen of een bepaalde plek (spot).

De koude lucht komt uit draaibare spuitstukken en wordt gericht op bijvoorbeeld een drukpers of een server.

De warme lucht komt bovenuit de airco en kan met aan slang weggeleid worden. Voor grote ruimtes (kantoortuin, hallen, magazijnen) of werkplek (server, drukpers). Dit is het krachtigste type die er is.

airco huren type tweedelig split

Split airco's

Met warme buiten-unit. Meest stille airco’s.
v.a. €139,- per week

Deze airco heeft een koel deel dat koude lucht blaast en een warm deel dat warmte lucht uitblaast. De twee delen zijn verbonden door een dunne leiding waarin koelvloeistof of water wordt uitgewisseld. Deze dunne leiding is 3 tot 20 meter lang en kan door een gat, raam of deur heen. Het koele deel kan overal staan in de ruimte. Het warme deel wordt buiten gezet of gehangen of soms geplaatst in een ongebruikte ruimte. Een alternatief is het warme deel geheel niet te gebruiken en de airco aan te sluiten op waterleidingen (watergekoelde airco). Dit is het stilste airco-type dat er is.

Airco huren met snelle en volledige service? Of wilt u advies op maat voor uw bedrijf? Bel AircoRent gratis: 022-52 52 00

OVERZICHT AIRCO'S

Filter